Service

Zeg tegen een willekeurig iemand “Ben even weg” en je krijgt meteen te horen “naar Janus van Nispen”. Deze slogan onderstreept al meer dan 70 jaar de kwaliteit, service en vakmanschap van het bedrijf.

Foto uit 1986 | Collectie Stadsarchief Breda, id.nr. 19950787

 

Inmiddels zorgt de derde generatie Van Nispen er voor dat de begrippen service, kwaliteit en vakmanschap gehandhaafd blijven. Wij zijn makkelijk bereikbaar per fiets, brommer, auto en openbaar vervoer. Er zijn gratis parkeerplaatsen voor de deur.

 

Wij zijn een RDW-erkend bedrijf en kunnen zelf kentekens op naam zetten en vrijwaringen afgeven.

 
 

Wilt u een fiets of scooter in termijn betalen? Dat kan! Via onze lease-optie kan alles worden opgenomen: fiets, bromfiets/scooter, E-bike, helm, slot en accessoires. Voor een vast maandbedrag bent u eigenaar van een nieuwe fiets of scooter. Kom vrijblijvend langs voor een offerte of bereken hier jouw maandbedrag voor de fiets of voor de scooter!


Naast leasemogelijkheden is de verzekering van een fiets, bromfiets, scooter of E-bike bij ons snel geregeld. Sluit een passende verzekering af, van WA, WA-diefstal en WA-casco tot speciale tarieven voor ouderen met snorfiets. Bereken hier jouw premie via Enra of ANWB.

 

Bij aankoop van een nieuwe fiets of bromfiets heeft u recht op één of twee gratis servicebeurten en de eerste zes maanden ophaalservice binnen een straal van 20 km (geldt niet voor lekke banden).
In onze eigen werkplaatsen kunt u terecht voor reparatie en onderhoud van fietsen, scooters en E-bikes van de merken die wij verkopen. Ons vakkundig personeel zorgt ervoor dat er een gedegen, maar snelle reparatie plaatsvindt.